• Οροι & Προϋποθέσεις

Γενικές Πληροφορίες
Καλώς ήρθατε στο sarisaeyewear.com. Κάνοντας χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος sarisaeyewear συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα καθορίζονται ως προς το βάρος, το χρώμα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά από τις κατασκευάστριες εταιρείες. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι δειγματικές και ενδέχεται ο χρωματισμός του τελικού προϊόντος να διαφέρει. Ο αγοραστής οφείλει να ενημερώνεται σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που παραγγέλνει. Οποιαδήποτε ενημέρωση εκ μέρους μας αφορά τεχνικές πληροφορίες και γίνεται με κάθε επιφύλαξη.

Τιμές
Οι τιμές όλων των προϊόντων αναγράφονται ευκρινώς, δίπλα σε κάθε προϊόν και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Το sarisaeyewear.com διατηρεί κάθε δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές των προϊόντων χωρίς προειδοποίηση, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Ο πελάτης από την στιγμή που έχει επιβεβαιώσει την παραγγελία του, εξασφαλίζει πως θα αγοράσει το προϊόν στην τιμή με την οποία πραγματοποίησε την συναλλαγή, έστω και αν η τιμή στην πορεία μεταβλήθηκε.
Η χρέωση αποστολής καθορίζεται από ειδικούς αναλυτικούς πίνακες που αναπροσαρμόζεται σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική των εταιρειών ταχυμεταφορών.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο παραγγελίας, για παραλαβές από το κατάστημα ισχύει η αναγραφόμενη ως ”τιμή καταστήματος”.

Αποστολές
Τα προϊόντα ταξιδεύουν με κόστος και ευθύνη του αγοραστή. Το ηλεκτρονικό κατάστημα sarisaeyewear.com δεν φέρει καμία ευθύνη για μεταφορές που έχουν καθυστερήσει από εξωγενείς παράγοντες. Από την στιγμή που τα προϊόντα παραλαμβάνονται από το κατάστημά μας για λογαριασμό του αγοραστή, είτε από τον ίδιο είτε από εκπρόσωπό του ή από μεταφορική εταιρεία, απαλλασσόμαστε από οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με καθυστέρηση, απώλεια, καταστροφή, κλοπή ή φθορά των προϊόντων ή των συσκευασιών τους.

Σε όλες τις παραγγελίες πριν την αποστολή τους θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για την επιβεβαίωση τους.

Υποχρεώσεις & Εγγυήσεις
Υπεύθυνος για κάθε παροχή εγγύησης (συμπεριλαμβανομένου και του τρόπου εκτέλεσης αυτής) είναι αποκλειστικά και μόνο ο εκάστοτε κατασκευαστής-προμηθευτής. Είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε πιστά και ανεξαιρέτως όλες τις τυποποιημένες και προβλεπόμενες διαδικασίες ελέγχου επισκευών ή επιστροφών που καθορίζονται από αυτόν. Μόνος αρμόδιος για οποιαδήποτε διάγνωση και γνωμάτευση προβλήματος στις συσκευές είναι τα επίσημα τεχνικά κέντρα ελέγχου και επισκευών των κατασκευαστών-προμηθευτών και δεν αμφισβητούνται.
Η εγγύηση των κατασκευαστών καλύπτει μόνο κατασκευαστικά λάθη ή ελλείψεις στην συσκευή. Οποιαδήποτε βλάβη προέρχεται από πτώση, υγρασία, αμέλεια, κακή μεταχείριση, παρέμβαση στα εσωτερικά τμήματα από μη εξουσιοδοτημένα άτομα ή μη ενδεδειγμένη χρήση αυτομάτως θέτει το προϊόν εκτός εγγύησης και η επισκευή του χρεώνεται. Επιστροφές προϊόντων οι οποίες δεν παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα χρεώνονται στον αγοραστή.

Τρόποι Πληρωμής

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Την πληρωμή με αντικαταβολή μετρητοίς. Η πληρωμή γίνεται με την παράδοση της παραγγελίας σας στα ΕΛΤΑ Courier.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε με Fax στο 2310805099 το καταθετήριο της Τράπεζας ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310805099 ή μέσω e-mail στο info@sarisaeyewear.com

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρίας μας, στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

ΕΘΝΙΚΗ: GR7301102190000021961404080

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR8101716030006603105301993

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Εθνική τράπεζα, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.

PAYPAL: Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή μέσω πλατφόρμας του PayPal, είτε χρεώνοντας τον λογαριασμό σας, είτε χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα.

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας εκτελείται, αφού μας αποστείλετε με fax στο 2310805099 ή μέσω e-mail στο info@sarisaeyewear.com υπόψιν λογιστηρίου το ονομαστικό καταθετήριο, στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία, ο αριθμός παραγγελίας και ονοματεπώνυμο. Ο χρόνος αποστολής άρχεται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης του καταθετηρίου.

Σε περίπτωση πληρωμής (είτε κατάθεση σε κατάστημα τραπέζης είτε με χρήση web-banking) από διαφορετική τράπεζα υπάρχουν έξοδα/προμήθειες, τα οποία επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον αγοραστή.

Όροι επιστροφής

Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μην ξεπερνά τις 14 ημερολογιακές ημέρες. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της εργοστασιακή κατάσταση. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Επιπρόσθετα, οι επιστροφές προϊόντων οι οποίες δεν παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα χρεώνονται στον αγοραστή (έξοδα αποστολής, διακίνησης, ελέγχου). Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε το sarisaeyewear.com για την αποστολή του είδους σε αυτόν και το κόστος επιστροφής του είδους.

Σε περίπτωση που κατά την παράδοση το είδος έχει συσκευασία κατεστραμμένη, ολοκληρωτικά ή κατά το μεγαλύτερο μέρος της ή σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος είναι ελαττωματικό, ο πελάτης οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξαρχής ή να ζήτησε την επιστροφή του, κατόπιν συνεννόησης με την sarisaeyewear.com.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν θεωρηθεί ελαττωματικό κατά την παράδοση (DOA), η επιστροφή αυτού θα γίνεται με χρέωση του καταστήματος sarisaeyewear.com. Στην περίπτωση αυτή, η επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος μπορεί να γίνει είτε από τον ίδιο τον πελάτη στο κατάστημά μας είτε με αποστολή αυτού επιβαρυνόμενη η sarisaeyewear με τα έξοδα παραλαβής του, κατόπιν συνεννοήσεως με την sarisaeyewear.com και την συνεργαζόμενη εταιρεία κούριερ. Η  επιστροφή των προϊόντων τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση (DOA) θα γίνεται αποδεκτή εκτός 7 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη. Ταυτόχρονα θα πρέπει το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΑΛΠ, ΔΑ κλπ) και πλήρη την συσκευασία του. Η διεύθυνση επιστροφής είναι:

ΟΠΤΙΚΑ ΓΙΟΥΣΜΑΣ
Ι. ΠΑΣΑΛΙΔΗ 83
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 55132                                                                     ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ                                                                               ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (Online Dispute Resolution – ODR)

Η ΗΕΔ εντάσσεται στο πλαίσιο της Οδηγίας 2013/11/ΕΚ, η οποία πρόσφατα εναρμονίστηκε στην ελληνική νομοθεσία (με την ΚΥΑ 70330/2015) και προβλέπει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution στο σύνολο της ΕΕ.

Βάσει ‘ΠΟΛ 1150‘ άρθρο 39Α, οι παραγγελίες με αποστολές ή με παραλαβή από το κατάστημά μας με ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ θα γίνονται ΜΟΝΟ εφόσον πρώτα ελέγξουμε την ορθότητα των απαραίτητων εγγράφων (στοιχεία μητρώου επιχείρησης από το taxis με πρόσφατη ημερ/νια), τα οποία θα πρέπει να μας αποστείλετε μέσω email . Σε κάθε άλλη περίπτωση οι παραγγελίες θα ακυρώνονται εντός 3 ημερών εάν δεν γίνει η απαραίτητη επικοινωνία με την SARISAEYEWEAR.COM. Επίσης η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με κατάθεση από λογαριασμό της εταιρίας ή με εταιρική κάρτα αν πρόκειται για παραλαβή από το κατάστημα μας.